HÍRLEVÉL

X-mini MAX sztereó hangszórók

Írta: admin Közzétéve: Aktualitások Közzététel ideje: 2014-12-20 Találatok: 1632 Kommentek: 0

Rövid leírást találsz az X-mini MAX sztereó hangszóróink felhasználási lehetőségéről. A termékeket nem csak szeteró hansgzóróként használhatod, hanem  2 db mono hangszóróként is külön-külön. Ha a termékeket a Jack-dugó segítségével összekötöd, a hangerőt tudod megduplázni!

 

A mindennapjaink legtöbbet használt eszközei közé tartoznak okos telefonjaink, tabletjeink. Velünk vannak mindenhol,  sok esetben hiányuk elviselhetetlen érzéssel töltenek el minket.  Kapacitásuk, képességeik meghaladják a korai számítógépek teljesítményét, így tudásban szinte minden igényünket kielégítik. Van néhány terület, azonban amiben nehezen lehet tovább  fejleszteni őket!

Ezek közé tartozik a telefonról, tabletről történő zenelejátszás, illetve hangosítás.  Természetesen tudásban megfelelnek eszközeink erre a célra, de a méretükből adódóan nem tudjuk őket megfelelő minőségben kihangosítani.  Ha  zenét szeretnénk hallgatni, akkor jó megoldás a fülhallgató, de ekkor nem lehet a barátokkal , családdal együtt élvezni a zenét.

Erre a problémára adunk mi megfelelő megoldást különböző termékeinkkel. Hangszóróink  közül talán a legjobb hangzást biztosítja az X-mini MAX, amely alapvetően sztereó zene lejátszására alkalmas, de a fejlesztők jó ismerték fel a lehetőséget a termékben rejlő további felhasználásra is. A két hangszórót nem csak sztereó lejátszásra lehet használni, hanem külön-külön is használhatjuk őket, ekkor mono hangszóróként.  Zseniális választás egy család esetében, hiszen így a magas hangminőséget élvezhetjük sztereó lejátszáskor, de ugyanezekkel a hangszórókkal a srácok külön-külön is meg tudják hallgatni kedvenc számaikat.  További előnyt jelent, hogy ha a két hangszórót egymásba kötve hallgatjuk, akkor a hangerőt tudjuk a duplájára növelni!

Ezekben a termékeinkben kerámia betétet használunk a gyártás során, aminek következtében a hangzás még tökéletesebb lett: a magas és mély hangtartományban is tisztább és szebb a hangzás.

Összefoglalva tehát:

1. A kerámia betét még tökéletesebb hangzást biztosít.

2. A két hangszórót használhatjuk  sztereó zene hallgatására, vagy külön-külön mono hangszóróként is.

3. Ha a két hangszórót sorba kötjük a Jack-dugókkal, akkor a hangerő összeadódik. További hangszórók használatával a hangerő tovább fokozható!

4. Ár-érték arányban ez a legjobb megoldás, mert így 17990 ft-ért 2 db hangszórót adunk !

 

Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban?  Hívjon, vagy küldjön emailt, igyekszünk segíteni.

Kommentelje

Captcha