HÍRLEVÉL

X-mini Story

Az X-mini Story 2007-ben kezdődött, amikor Ryan Lee a 29 éves szingapúri vállalkozó társaival együtt megálmodta a hordozható mini hangszórók kategóriáját és elindította vállalkozását. Egyedi kategóriát teremtettek ezzel, mert előtte senki nem gondolta volna, hogy egy jó minőségű hangszóró elférhet akár egy farmer zsebében is és ezért nem kell jelentős összeget fizetni. Az eltelt évek során a termék számos generációja okozott örömet sok millió vásárlójának. A márkánk versenytársaihoz képest meglévő  előnyét a folyamatos fejlesztés révén tudja fenntartani, iparágának trendjeit határozza meg olyan megoldásokkal, fejlesztésekkel amelyeket a konkurencia csak követni tud. Kiváló példa erre, hogy  az X-mini UNO és MAX termékeinkben már kerámia betéttel készülnek hangszóróink, amelyet korábban csak a professzionális, nagy hangfalakban  használtak. A folyamatos fejlesztések eredménye, hogy  az X-mini termékeket jelenleg a világ több, mint 80 országában értékesítik a helyi képviseletek.

Az X-mini  hangszórók  forgalmazását cégünk 2012-ben kezdte el  Magyarországon, mivel úgy gondoltuk, hogy egyre nagyobb  igény  jelentkezik az okostelefonokon , tableteken és laptopokon lévő zene és videó kihangosítására. A feltételezésünket az eltelt idő bizonyította, hiszen ki ne szeretné kedvenc zenéjét, videóját barátaival együtt kiváló minőségben hallgatni a telefonjáról? Milyen jó , ha kirándulás, túrázás, strandolás, vagy borozás közben a világtól eldugott helyen is meghallgathatjuk kedvenc előadónkat!

Az X-mini hangszórók különlegességét a nagy színválasztékon , a kompakt méreten és a letisztult formán kívül a funkcionalitás adja. Termékeinket a világ egyik legnevesebb design díjával a Red Dot Awards díjjal tüntették ki. Hangszóróink a gyártás során többlépcsős minőségellenőrzésen mennek keresztül, így a vevőinkhez kerülő termékek magas minősége garantált. Cégünk az 1 éves normál garancián felül 'Hangélmény Garanciát' nyújt vásárlóinak. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Ön vevőként nem elégedett a megvásárolt hangszóró által nyújtott hangzással, úgy cégünk minden további kérdés nélkül, a vásárlástól számított 30 napon belül visszavásárolja a terméket. Ön csak visszaküldi címünkre a vásárolt hangszórót és mi visszaadjuk a pénzét! Mi ennyire bízunk termékeinkben!


X-mini hangszórót birtokolni különleges érzés, mert a különleges design, a változatos termék színek, a fantasztikus hangzás, a magas termék minőség és a Hangélmény Garancia együtt verhetetlen kombinációt és biztonságot adnak Önnek.  Próbálja ki Ön is és legyen részese ennek az élménynek!